tag:blogger.com,1999:blog-6920804565062182420.post8728161550455211065..comments2023-05-03T03:47:56.681-07:00Comments on НА МАСАТА У НАС: СУРОВА ТУРШИЯМагиhttp://www.blogger.com/profile/03707407343322699457noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6920804565062182420.post-11677459082501842602020-11-07T02:39:37.314-08:002020-11-07T02:39:37.314-08:00Ще си позволя забележка-според мен обръщането наго...Ще си позволя забележка-според мен обръщането нагоре -надолу не играе роля на претакане ,а за добро размесване на съставките. При претакането се вкарва въздух за правилно протичане на ферментацията-напр. ,,духането'' :) на киселото зеле,ако бидона няма канелка. Със здраве! ЦветиЦветиhttps://www.blogger.com/profile/03082181515517313838noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6920804565062182420.post-54759162314026924202011-10-19T22:00:48.246-07:002011-10-19T22:00:48.246-07:00Зиче, благодаря ти. Ракийка нямам , но ще трябва д...Зиче, благодаря ти. Ракийка нямам , но ще трябва да си подсигуря от магазина.Магиhttps://www.blogger.com/profile/03707407343322699457noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6920804565062182420.post-72414648779042808952011-10-19T06:12:21.188-07:002011-10-19T06:12:21.188-07:00МАГИ,ние с тебе консервен комбинат трябвада открие...МАГИ,ние с тебе консервен комбинат трябвада открием:))) Много хубава туршия си приготвила,дано и ракийка има за нея.:))))<br />Прегръдки и хубава вечер!Черпак с меракhttps://www.blogger.com/profile/13336396099570461052noreply@blogger.com