вторник, 13 март 2012 г.

САЛАТА С ЦВЕКЛО И КЪЛНОВЕ


  • 2 домата
  • 2 зелени чушки
  • 1/2 глава червен лук
  • 1 глава червено цвекло
  • 30 г кълнове от броколи
  • 1 краставица
  • зехтин
  • балсамов оцет
  • сол
  • сусам за поръсване
       Зеленчуците се измиват. Цвеклото се завива във фолио и се изпича, докато омекне. Обелва се и се нарязва на кубчета. Останалите зеленчуци се нарязват в желана форма и големина.
       Салатата се овкусява и се поръсва с кълнове и сусам.

2 коментара:

  1. Страхотна е, Маги! -
    много свежа, колоритна и тематично пролетна.
    Сърдечни поздрави и усмихнати мартенски дни, Диана

    ОтговорИзтриване