сряда, 26 октомври 2011 г.

БЛАГОДАРЯ, ЗИЧЕ!

        Здравейте,
        когато направих този блог, не очаквах, че ще се хареса и че ще намеря много нови приятели. Сега се запалих да записвам експерименти си и да снимам ястията, които съм приготвила - стана ми нещо като хоби. Единствен проблем е, че продуктите, които използвам, слагам на око и ми е трудно да определям точното им количество за рецептите. А, има и още един проблем -  всичкото това удоволствие влияе доста зле на килограмите.
        Много се радвам на получените награди. С удоволствие се ровя из вашите блогове, където намирам чудесни рецепти и идеи. Възхищавам се на красиво поднесените ястия и на кулинарния ви талант. Тук аз публикувам по-елементарни творения в кухнята. За съжаление, забързаното ми ежедневие не позволява да отделям достатъчно време за украса. Готвя предимно бързи и лесни ястия. Причината е трима гладни мъже, които нямат търпение да се сложи масата, след което опустошават за отрицателно време всичко поднесено. Все пак се надявам да съм полезна с някоя и друга идейка.

         Получих от Зиче тази прекрасна награда, за което сърдечно й благодаря. Весела картинка, която те кара да се усмихнеш. Отново, благодаря ти, Зиче - трогна ме с тази награда. Винаги пишеш прекрасни коментари за манджичките ми, което е чест за мене.


  
                                                 НА ВСИЧКИ ЖЕЛАЯ ХУБАВ ДЕН!

4 коментара:

  1. Честита ти наградка,Маги!
    С тези трима мъже е много голямо предизвикателство и да снимаш!
    Справяш се чудесно,а бързите и вкусни рецепти винаги печелят най-голяма популярност,може би защото всеки е в ежедневната си въртележка!

    Хубав и спорен ден ти желая!

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасни думи, Еликсир, благодаря ти.

    ОтговорИзтриване
  3. МАГИ, страхотна си миличка и не се притеснявай за това ,че правиш всичко на око ,и при мен е така но ще се стараем да пишем рецептите за да могат да се правят и от други хора:)
    Благодаря ти за милите думи ..и ти си я заслужи напълно наградата!
    Прегръдки и хубава вечер!

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря, Зиче, както винаги, много мила, без да пестиш комплименти.

    ОтговорИзтриване