- 1 - 1.5 кг свинска плешка
- 1 ч.л. червен пипер
- 1 каф.л. риган
- 1 каф.л. мащерка
- 1 каф.л. салвия
- 1 ч.л. чесън на прах
- 1 каф.л. черен пипер
- 1 ч.л. сол
- 1 с.л. горчица
- 2-3 с.л. олио
- 2 с.л. соев сос
- 3 с.л. мед
Месото се натрива със сухите подправки. Слага се в голямо парче фолио и се полива с течните подправки. Завива се добре и се увива в още един пласт фолио. Трябва да е затворено отвсякъде. Така се оставя на студено да престои около 24 часа.
Месото се натрива със сухите подправки. Слага се в голямо парче фолио и се полива с течните подправки. Завива се добре и се увива в още един пласт фолио. Трябва да е затворено отвсякъде. Така се оставя на студено да престои около 24 часа.
Пече се на 200 градуса 2 до 3 часа - зависи от големината на плешката.
Няма коментари:
Публикуване на коментар