
- 10-15 печени белени червени чушки
- 200 г сирене
- 2 яйца
- щипка бял пипер
- 1/2 китка магданоз
- 3 с.л. олио
Броят на чушките зависи от големината им.
Сиренето се натрошава. Към него се прибавя ситно нарязаният магданоз, пиперът и яйцата. Всичко се разбърква добре.
Чушките се цепват се по дължина от едната страна и се пълнят с яйчено-сирената смес, като в долната част се слага по-малко, а в широката част - повече. От двете страни чушката се прехлупва, като се оставя малка цепанитна от бялата смес да се вижда.
Чушките се подреждат в намазана с олиото тава.
Пекат се в предварително загрята фурна на 220 градуса около 30-40 минути.
По-вкусни са студени.
Няма коментари:
Публикуване на коментар