петък, 19 август 2011 г.

НЕГЪРЧЕ С НЕКТАРИНИ


  • 4 яйца
  • 1 ч.ч. непълна захар
  • 1 ч.ч. брашно
  • 1/2 ч.ч. разтопен маргарин
  • 4 с.л. с връх какао
  • 2 нектарини
  • 4 с.л. течен шоколад
      Яйцата се разбиват със захарта, добавят се и останалите продукти. Всичко се разбърква, докато се получи еднородна кексова смес.
      В тавичка, застлана с готварска хартия, се разпределя сместа. Върху нея се разпределят нарязаните на дребни парченца нектарини. С лъжица се накапва течният шоколад.


      Сладкишът се пече в предварително загрята фурна на 200 градуса около 30 до 40  минути. 

1 коментар:

  1. Маги, много вкусно изглежда негърчето!И с течен шоколад отгоре - супер!

    ОтговорИзтриване