За 4 порции:
- 4 големи домата
- 1 голяма краставица
- 1 връзка репички
- 4 стръка лук
- 10 листа див чесън
- 30-40 листчета рукола
- 10-ина маслини за украса
- зехтин
- балсамов оцет
- сол
Всички зеленчуци се измиват. Доматите се нарязват на полумесеци и се подреждат по ръба на чинията. Всредата се поставят краставиците, нарязани на кръгчета. Отгоре се поръсват нарязаният чесън, рукола, репички и пресен лук. Украсява се с маслините и се овкусява със зехтина, оцета и сол на вкус.
Всички зеленчуци се измиват. Доматите се нарязват на полумесеци и се подреждат по ръба на чинията. Всредата се поставят краставиците, нарязани на кръгчета. Отгоре се поръсват нарязаният чесън, рукола, репички и пресен лук. Украсява се с маслините и се овкусява със зехтина, оцета и сол на вкус.
Няма коментари:
Публикуване на коментар