- 4 яйца
- 1 ч.ч. непълна захар
- 1 ч.ч. брашно
- 1/2 ч.ч. разтопен маргарин
- 4 с.л. с връх какао
- 2 нектарини
- 4 с.л. течен шоколад
Яйцата се разбиват със захарта, добавят се и останалите продукти. Всичко се разбърква, докато се получи еднородна кексова смес.
В тавичка, застлана с готварска хартия, се разпределя сместа. Върху нея се разпределят нарязаните на дребни парченца нектарини. С лъжица се накапва течният шоколад.
Сладкишът се пече в предварително загрята фурна на 200 градуса около 30 до 40 минути.
Маги, много вкусно изглежда негърчето!И с течен шоколад отгоре - супер!
ОтговорИзтриване