- 1/2 зелка
- 2 зелени чушки
- 1 глава лук
- 2 скилидки чесън
- 1/2 каф.ч. олио
- 2 с.л. сусам
- сол
- соев сос
Зелето и чушките се нарязват на тънки ивици и заедно със ситно нарязаните лук и чесън се пържат за кратко на силен огън, за да останат хрупкави. Не трябва да се препържват. Към края ястието се посолява и овкусява с малко соев сос.
Сервира се поръсено със сусам и соев сос по желание.
Маги, здравей, много интересно е това твое предложение.:-))) Звучи и изглежда много вкусно. Много обичам чушки във всякакъв вид, ще пробвам непременно. Когато имаш време, мини през блогчето ми, там те очаква една награда. Хубави почивни дни!
ОтговорИзтриванеМони, надявам се наистина да ти хареса зелето. Благодаря ти, че сподели прекрасните си награди с мен. Успех и поздрави.
ОтговорИзтриване